Θέλετε ένα όμορφο, καταπράσινο χώρο όλη τη διάρκεια του χρόνου ? 

 

Θέλετε να εξοικονομήσετε νερό, χρόνο και χρήματα για να έχετε ένα όμορφο καταπράσινο χώρο ?

 

Θέλετε να αποφύγετε τα επιβλαβή χημικά και λιπάσματα ?

 

Θέλετε τα παιδιά σας και τα κατοικίδια σας να παίζουν με ασφάλεια ?

 

Εαν η απαντηση σας είναι ΝΑΙ τότε η λύση είναι η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα της εταιρείας μας ! Θα κάνει το χώρο σας καταπράσινο, προσφέροντάς σας την εικόνα του  φυσικού, και όλα αυτά χωρίς να σπαταλάτε  νερό, χρόνο, χρήματα και πάντα με τη σιγουριά της ασφάλειας για εσάς και τα παιδιά σας !

Φυσικό γρασίδι ή Τεχνητό Χλοοτάπητα?

Μετά από ένα ωραίο καλοκαίρι είναι εύκολο να ξεχάσουμε ένα από τα βασικά προβλήματα με ένα πραγματικό χλοοτάπητα, ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ. Καθώς το φθινόπωρο ξεκινάει αυτό που συμβαίνει είναι η δημιουργία ενός λασπώδους χλοοτάπητα. Το οπτικά ελκυστικό πράσινο αντικαθίσταται από το καφέ, αλλά επίσης και από το ακατάστατο. Τα παιδιά δεν μπορούν να παίξουν έξω και τα κατοικίδια ζώα θα πάρουν σύντομα την βρωμιά από και στη συνέχεια να δημιουργήσουν ένα χάος στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Η βροχή έχει μεγάλη επίδραση στο πραγματικό γρασίδι. Πολλοί κήποι έχουν κακή φυσική αποστράγγιση, έτσι το χορτάρι μπορεί «πνίγεται»  γρήγορα το φθινόπωρο καθώς οι βροχοπτώσεις δεν μπορούν να αποστραγγιστούν σωστά. Το χαλασμένο γρασίδι είναι ένα δύσκολο πρόβλημα για την επίλυση και μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση του γκαζόν σας.

Οι κήποι που αποστραγγίζονται αντιμετωπίζουν ένα άλλο πρόβλημα, την άγρια ​​καλλιέργεια. Μετά το καλοκαίρι η βροχή θα κάνει το χόρτο να αναπτύσσεται με τρελό ρυθμό, που σημαίνει περισσότερα και πολλά άλλα, και περισσότερο κοπή και κοπή μέχρι το φθινόπωρο.

Γιατι ο Τεχνητός Χλοοτάπητας είναι η λύση!

Με το τεχνητό γκαζόν αυτά είναι προβλήματα που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον!

Η βροχή αποχετεύεται και έχετε πάντα τον τέλειο πράσινο γκαζόν!

Το τεχνητό γρασίδι έχει ένα πορώδες υπόστρωμα το οποίο επιτρέπει στο νερό να περάσει από την επιφάνεια σε μια υπο-βάση που σημαίνει ότι ο τεχνητός χλοοτάπητας δεν θα πλημμυρίσει.

Ο τεχνητός χλοοτάπητας δεν περιέχει τοξικές ουσίες, τα παιδιά σας μπορούν να να παίζουν με ασφάλεια και χωρίς να λερώνονται!

Τα κατοικίδια ζώα δεν μπορούν να σκάψουν το τεχνητό γρασίδι που το καθιστά ιδανικό για ιδιοκτήτες ζώων!

Το τεχνητό γρασίδι δεν χρειάζεται να κοπεί, ούτε να ποτιστεί έτσι ποτέ δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την κοπή του γρασιδιού ή το πότισμά του.

Short-term goals expect accomplishment in a short period of time, such as trying to get a bill paid in the next few days.

An organizational goal-management solution ensures that individual employee goals and objectives align with the vision and strategic goals of the entire organization.

Ο Τεχνητός Χλοοτάπητας

Ο τεχνητός χλοοτάπητας αποτελείται από συνθετικές ίνες από πολυπροπυλένιο ή πολυαιθυλένιο. Διάφορα ξεχωριστά στρώματα στην κατασκευή τεχνητού γρασιδιού έχουν προστεθεί για να αυξήσουν τη χρήση φυσικού γρασιδιού για να σχηματίσουν τεχνητό γρασίδι. Το τεχνητό γρασίδι είναι κατάλληλο για εξωτερικά δάπεδα και πρέπει να αποστραγγίζεται καλά από τη βροχή. Αρκετά στρώματα ινών αφρού και βαμβακιού, μαζί με αποστειρωμένα στρώματα, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τεχνητού γρασιδιού. Η δομή του τεχνητού χλοοτάπητα και τα στρώματά του είναι μη τοξικές ουσίες που δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, τα στρώματα τεχνητού γρασιδιού και των ενώσεών του δεν εισέρχονται στο περιβάλλον και δεν παράγουν τοξικούς ατμούς λόγω του ηλιακού φωτός. 

Το ελαστικό που χρησιμοποιείται στη δομή του τεχνητού χλοοτάπητα είναι εύκαμπτο και διατηρεί την πυκνότητά του και δεν περιέχει υπολειμματικούς ρύπους. Στην πραγματικότητα, το τεχνητό ελαστικό χλοοτάπητα χρησιμοποιείται σε πολλές βιομηχανίες και χιλιάδες άλλα προϊόντα παράγονται στην ίδια δομή. 

Ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι ευρέως διαδεδομένος για παιδικές χαρές και αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι τύποι τεχνητού χλοοτάπητα υψηλής πυκνότητας και οι ίνες εμποδίζουν τη σωματική βλάβη κατά τη διάρκεια της άσκησης Στην πραγματικότητα, το τεχνητό γρασίδι δεν τραυματίζει περισσότερο από το φυσικό χορτάρι. Οι τύποι αντιβακτηριακών τεχνητών χλοοταπήτων υπάρχουν για νηπιαγωγεία και παιδικές χαρές που εμποδίζουν την εξάπλωση παθογόνων βακτηρίων.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Για ένα όμορφο κήπο όλο το χρόνο χωρίς κόπο, χρόνο και κόστος η Easygrass σας παρέχει την λύση με το συνθετικό της χλοοτάπητα ! Εξοικονομώντας νερό, χρόνο και χρήματα έχοντας ταυτόχρονα ένα όμορφο πράσινο χώρο με την αίσθηση του φυσικού και με μεγάλη διάρκεια !

Για να παίζουν τα παιδιά σας με ασφάλεια η Easygrass σας έχει τη λύση! Ο συνθετικός χλοοτάπητας της Easygrass, σας παρέχει ένα πράσινο, χαρούμενο, όμορφο χώρο απαλλαγμένο από χημικά, αλλεργιογόνα και τοξικές ουσίες.

Η Easygrass σας παρέχει ένα μοναδικό συνθετικό χλοοτάπητα ιδανικό για την επιχείρισή σας, κάνοντας την επιχείριση σας να λάμψει, με ελάχιστο κόστος συντήρησης, χωρίς να σπαταλάτε νερό και χρόνο! 

Θέλετε να ομορφύνετε το χώρο σας εξοικονομώντας ακόμα περισσότερα χρήματα ? Η Easygrass σας παρέχει τον μεταχειρισμένο χλοοτάπητα ! Έχοντας δημιουργησει ένα στοκ από μεταχειρισμένο καλής ποιότητας χλοοτάπητα, τώρα μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας όμορφο ακόμα πιο φθηνά !

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Lucky Green

O Lucky Green είναι ένας συνθετικός χλοοτάπητας ιδανικός για κήπους και τοπία, με την αίσθηση και την όψη του φυσικού. Ένας συνθετικός χλοοτάπητας που όχι μόνο θα σας δώσει την αίσθηση της φύσης αλλά και την ασφάλεια που απαιτείται εφόσον είναι φιλικός προς το περιβάλλον, απαλλαγμένος από τοξικές ουσίες, με ανθεκτικότητα στην Υπεριώδη ακτινοβολία, τη θερμότητα και τον πάγο.

Magic Green

O Lucky Green είναι ένας συνθετικός χλοοτάπητας ιδανικός για κήπους και τοπία, με την αίσθηση και την όψη του φυσικού. Ένας συνθετικός χλοοτάπητας που όχι μόνο θα σας δώσει την αίσθηση της φύσης αλλά και την ασφάλεια που απαιτείται εφόσον είναι φιλικός προς το περιβάλλον, απαλλαγμένος από τοξικές ουσίες, με ανθεκτικότητα στην Υπεριώδη ακτινοβολία, τη θερμότητα και τον πάγο.