Συνθετικοί Χλοοτάπητες Τελευταίας Γενιάς

Πλήθος κόσμου είναι λάτρεις των σπόρ που συρρέουν καθημερινά στα γήπεδα για την παρακολούθηση των αγαπημένων τους αγωνισμάτων. Αλλά από τα σπορ δεν μαγεύονται μόνο οι θεατές αλλά και οι αθλητές.  Έτσι για ένα ευχάριστο θέαμα αλλά και παιχνίδι το βασικότερο στοιχείο σε ένα σύγχρονο γήπεδο, δεν είναι άλλο παρά ο χλοοτάπητας! Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε ένα γήπεδο εξασφαλίζει ένα άμεσο αποτέλεσμα χωρίς χάσιμο χρόνου, υψηλών προδιαγραφών, αλλάζοντας τον αθλητικό χώρο θεαματικά! Τα πλεονεκτήματα από την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε ένα αθλητικό χώρο είναι :

• Η ομοιόμορφη και σωστή αναπήδηση της μπάλας.

Η μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα μπορεί να χρησιμοποιείται 24 ώρες την ημέρα και 365 μέρες το χρόνο χωρίς να παρουσιάσει κανένα είδος προβλήματος.

• Ελάχιστο κόστος συντήρησης.

• Μεγαλύτερη προσφορά για αθλητική χρήση εφόσον έχει μεγάλη διάρκεια ζωής δεν υπάρχει περιορισμός για κάθε πάσης φύσεως αθλητικές δραστηριότητες.

• Εξασφαλίζει την μείωση της καταπόνησης και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού των αθλούμενων.

• Οι ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων μπορούν να φιλοξενήσουν υψηλές αθλητικές και δημιουργικές εκδηλώσεις, οι οποίες κάνουν την εγκατάσταση να ζει όλο τον χρόνο και να αποβούν σαφώς και πιο κερδοφόρες από την εκμετάλλευσή τους.

Έτσι για να κάνετε τον αθλητικό σας χώρο να λάμψει η easygrass σας παρέχει τελευταίας γενιάς συνθετικό χλοοτάπητα με αναγνωρισμένα πιστοποιητικά κατά τα πρότυπα της FIFA και FIFA PRO που προέρχονται από τα εργαστήρια της Labosport, τα απαραίτητα πιστοποιητικά συμμόρφωσης με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ καθώς και τις απαραίτητες προδιαγραφές DIN . Μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος προϊόντων συνθετικού χλοοτάπητα που εξυπηρετούν κάθε αγώνισμα, άνεση και κοστολόγιο.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Για μια άψογη κατασκευή επίστρωσης ενός γηπέδου με συνθετικό χλοοτάπητα πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη υποδομή. Η υποδομή του γηπέδου περιλαμβάνει την ισοπέδωση-διαμόρφωση-καθαρισμό του γηπέδου, την κατασκευή στρώσεως υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας από θραυστό υλικό λατομείου μεταβλητού συμπυκνωμένου πάχους, για την απόδοση των προβλεπόμενων κλίσεων της επιφάνειας του.

Για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα απαραίτητη είναι η κατασκευή ελαστικής υπόβασης, μία στρώση, η οποία είναι χυτή κατασκευόμενη επί τόπου ή προκατασκευασμένη. Αυτή η ελαστική υπόβαση αποτελείται από ελαστικούς κόκκους καουτσούκ SBR συνδεδεμένους με πολυουρεθάνη. Τέλος επάνω από αυτή γίνεται η εγκατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα.  

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η προτεινόμενη υποδομή περιλαμβάνει:

 • Εκσκαφή του χώρου σε βάθος 30 cm
 • Επίστρωση με 15 cm κροκάλα
 • Επίστρωση 10 cm 3Α
 • Στο επάνω μέρος αφαλτοτάπητας 5 cm ανοιχτού τύπου.
 • Καλό στρώσιμο, διαμόρφωση κλίσεων, βρέξιμο και πάτημα υποδομής. Η απορροή των όμβριων υδάτων θα γίνεται με κατάλληλη διαμόρφωση των κλίσεων του γηπέδου και διάνοιξη οπών στον υφιστάμενο τοίχο.

Απαιτείται η κατασκευή ελαστικής υπόβασης, μίας στρώσης, η οποία θα είναι χυτή κατασκευόμενη επι τόπου ( in situ ) ή προκατασκευασμένη. Η χυτή στρώση αποτελείται από ελαστικούς κόκκους SBR, συνδεδεμένους μεταξύ τους με πολυουρεθάνη, οι οποίοι αφού αναμειχθούν σε ειδικό μαλακτήρα διαστρώνονται με finisher  που φέρει παλινδρομική θερμαινόμενη πλάκα.

Τέλος πάνω στην ελαστική υπόβαση γίνεται η εγκατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ανάλυση εργασιών για τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα :


 • Επίστρωση των ρολών του συνθετικό χλοοτάπητα, το ένα δίπλα στο άλλο κατά μήκος του γηπέδου.
 • Ανασήκωμα των δύο πλευρών των ρολών και τοποθέτηση πολυεστερικής ταινίας στο κενό που δημιουργούν.
 • Εφαρμογή στην άνω επιφάνεια της πολυεστερικής ταινίας κόλλας με χρήση σπάτουλας.
 • Εφαρμογή των ανασηκωμένων πλευρών του συνθετικού χλοοτάπητα επάνω στην πολυεστερική ταινία και στην κόλλα προς επικόλλησή τους σε αυτή.
 • Πάτημα με έναν κύλινδρο τις ενώσεις για να έχουμε καλύτερη συγκόλληση.
 • Στην συνέχεια κοπή των διαγραμμίσεων του αγωνιστικού χώρου και των περιοχών από συνθετικό χλοοτάπητα ίδιας ποιότητας σε λευκή ή κίτρινη απόχρωση. Η τοποθέτηση των διαγραμμίσεων γίνεται με τον ίδιο τρόπο της επικόλλησης των ρολών ως αναφέρεται ανωτέρω.
 • Χτένισμα του γηπέδου με ειδικό μηχάνημα με παράλληλη πλήρωσή του με χαλαζιακή άμμο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Η Easygrass σας φέρνει το συνθετικό χλοοτάπητα Τελευταίας Γενιάς, που χρησιμοποιείται κυρίως για όλων των διαστάσεων γηπέδων ποδοσφαίρου.  Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας αναλαμβάνουμε την πλήρη τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο χώρο σας, που θα τον μετατρέψει σε ένα αθλητικό χώρο υψηλών προδιαγραφών, με ελάχιστο κόστος συντήρησης, χωρίς σπατάλη νερού, με ανθεκτικότητα και διάρκεια στο χρόνο.

TS ULTRA 60

ultra 60.2

Ο TS ULTRA 60 είναι ένας συνθετικός χλοοτάπητας Τελευταίας Γενιάς, ιδανικός για γήπεδα ποδοσφαίρου και Πιστοποίηση FIFA recommended Artificial Turf-  2 Star. Σύμφωνος με τις τελικές προδιαγραφές και τις εργαστηριακές δοκιμές που έχει καθορίσει η FIFA (δοκιμές αναγνώρισης – ανθεκτικότητας – αντοχής στις κλιματολογικές συνθήκες, αλληλεπίδραση μπάλας – τάπητα ). Ένας συνθετικός χλοοτάπητας που θα ανεβάσει την ποιότητα του αθλητικού σας χώρου στο υψηλότερο επίπεδο.

TS PRO 60

Ο TS PRO 60 είναι ένας συνθετικός χλοοτάπητας Τελευταίας Γενιάς, ιδανικός για γήπεδα ποδοσφαίρου και Πιστοποίηση FIFA recommended Artificial Turf-  2 Star. Σύμφωνος με τις τελικές προδιαγραφές και τις εργαστηριακές δοκιμές που έχει καθορίσει η FIFA (δοκιμές αναγνώρισης – ανθεκτικότητας – αντοχής στις κλιματολογικές συνθήκες, αλληλεπίδραση μπάλας – τάπητα ). Ένας συνθετικός χλοοτάπητας που θα ανεβάσει την ποιότητα του αθλητικού σας χώρου στο υψηλότερο επίπεδο.

TS SUPER 50

TS SUPER

Ο TS SUPER 50 είναι ένας συνθετικός χλοοτάπητας Τελευταίας Γενιάς, ιδανικός για γήπεδα ποδοσφαίρου και Πιστοποίηση FIFA recommended Artificial Turf-  FIFA QUALITY. Σύμφωνος με τις τελικές προδιαγραφές και τις εργαστηριακές δοκιμές που έχει καθορίσει η FIFA (δοκιμές αναγνώρισης – ανθεκτικότητας – αντοχής στις κλιματολογικές συνθήκες, αλληλεπίδραση μπάλας – τάπητα ). Ένας συνθετικός χλοοτάπητας που θα ανεβάσει την ποιότητα του αθλητικού σας χώρου στο υψηλότερο επίπεδο.

TS DURA 52

DURA 52 B

Ο DURA 52 B είναι ένας συνθετικός χλοοτάπητας Τελευταίας Γενιάς, ιδανικός για γήπεδα ποδοσφαίρου και Πιστοποίηση FIFA recommended Artificial Turf-  FIFA QUALITY. Σύμφωνος με τις τελικές προδιαγραφές και τις εργαστηριακές δοκιμές που έχει καθορίσει η FIFA (δοκιμές αναγνώρισης – ανθεκτικότητας – αντοχής στις κλιματολογικές συνθήκες, αλληλεπίδραση μπάλας – τάπητα ). Ένας συνθετικός χλοοτάπητας που θα ανεβάσει την ποιότητα του αθλητικού σας χώρου στο υψηλότερο επίπεδο.

SEMI FILL 60-120

DURA 52 B

Ο SEMI INFILL 60-120 είναι ένας εξαιρετικός συνθετικός χλοοτάπητας Τελευταίας Γενιάς, ιδανικός για γήπεδα ποδοσφαίρου και με Πιστοποίηση FIFA recommended Artificial Turf-  FIFA QUALITY. Σύμφωνος με τις τελικές προδιαγραφές και τις εργαστηριακές δοκιμές που έχει καθορίσει η FIFA (δοκιμές αναγνώρισης – ανθεκτικότητας – αντοχής στις κλιματολογικές συνθήκες, αλληλεπίδραση μπάλας – τάπητα ). Ένας συνθετικός χλοοτάπητας που θα ανεβάσει την ποιότητα του αθλητικού σας χώρου στο υψηλότερο επίπεδο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ

Η Easygrass  έρχεται να ικανοποιήσει και το λάτρεις του τένις με συνθετικό χλοοτάπητα Τελευταίας Γενιάς, ιδανικός για γήπεδα τένις, πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδοία Αντισφαίρισης ITF και σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία.

TS FAITH 12 & 15

Ο TS FAITH 12 & 15 είναι ένας συνθετικός χλοοτάπητας Τελευταίας Γενιάς, ιδανικός για γήπεδα τένις, που έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, για να ικανοποιήσει τις δικές σας προτιμήσεις καθώς και με Πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδοία Αντισφαίρισης – ITF, σύμφωνος με τις τελικές προδιαγραφές και τις εργαστηριακές δοκιμές που έχει καθορίσει η ITF (δοκιμές αναγνώρισης – ανθεκτικότητας – αντοχής στις κλιματολογικές συνθήκες, αλληλεπίδραση μπάλας – τάπητα ). Ένας συνθετικός χλοοτάπητας που θα ανεβάσει την ποιότητα του αθλητικού σας χώρου στο υψηλότερο επίπεδο.

TS FAITH 20

Ο TS FAITH 20 είναι ένας συνθετικός χλοοτάπητας Τελευταίας Γενιάς, ιδανικός για γήπεδα τένις. Ένας συνθετικός χλοοτάπητας, που έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, για να ικανοποιήσει τις δικές σας προτιμήσεις και ανεβάσει την ποιότητα του αθλητικού σας χώρου στο υψηλότερο επίπεδο.

Υβριδικός Χλοοτάπητας

Η easygrass σας φέρνει τον Υβριδικό χλοοτάπητα στην Ελλάδα! Ο Υβριδικός Χλοοτάπητας δημιουργεί μια τέλεια σύμπτυξη τεχνητού και φυσικού χλοοτάπητα. Ο φυσικός χλοοτάπητας έχει την αίσθηση και την όψη του φυσικού , του ζωντανού και ο τεχνητός εγγυάται την καλύτερη ελαστικότητα και ένα γήπεδο άψογου επιπέδου. Έτσι σας παρουσιάζουμε μια μίξη που συνδυάζουν  τα οφέλη των δυο τύπων δημιουργώντας ένα αναπτυγμένο μίγμα εδάφους.